Servicii suplimentare

Confortul Dumneavoastră este prioritatea noastră! De aceea, la benzinăriile Bemol sunt disponibile o mulțime de servicii suplimentare pentru a face alimentarea mașinii mai ușoară și mai plăcută. O cafea, o gustare, verificarea rețelelor de socializare, cumpărarea celor necesare pentru mașina Dumneavoastră și plata serviciilor fără numerar - toate acestea se pot face în timp vă alimentați autovehiculul cu combustibil de calitate înaltă.

Market

În magazinele benzinăriei Bemol veți găsi tot ce aveți nevoie la drum și nu contează dacă benzinaria se află în centrul orașului sau în puncte mai îndepărtate.

Cafenea

Cafeaua naturală și produsele de patiserie mereu proaspete oferite de lanțul cafenelei Naringi vor fi pe gustul chiar a celor mai mari gurmanzi.

Cafea

În toate stațiile Bemol aveți posibilitatea să cumpărați o ceașcă de cafea fierbinte și aromată pentru a vă continua drumul cu mai multă energie.

Terminale de plată și bancomat

În incinta benzinăriilor Bemol puteți retrage numerar sau suplini contul telefonului mobil în orice moment convenabil.

Plăți fără numerar

Pentru confortul Dumneavoastră, un transfer bancar simplu și sigur este disponibil la toate benzinăriile Bemol.

E100

Bemol este membrul programului E100, un serviciu profesional pentru tranzacții fără numerar utilizat de către companiile de transport și logistică.

Parcare

O parcare bine amenajată și spațioasă este disponibilă pentru toți Clienții care decid să ia o pauză la noi.

Wi-Fi

În prezent, nu ne putem imagina viața fără internet, de aceea Bemol vă oferă acces gratuit la Wi-fi în toate filialele sale.

WC

Toate stațiile Bemol sunt dotate cu toalete bine echipate și curate, pe care le puteți utiliza gratuit.

Pune o întrebare
Eroare!
Eroare!
Eroare!
  • Client corporativ
  • Persoană fizică
Mulțumesc că ai fost cu noi!