Comunicat pentru Clienți cu privire la formarea prețului la produse petroliere

06 mai, 2021

Formarea costului de achiziție și a prețului de vânzare la produsele petroliere

În contextul modificărilor la prețurile cu amănuntul ale principalelor tipuri de produse petroliere și pentru informarea corectă a clienților noștri, compania Bemol Retail SRL a decis sa facă publice informațiile cu privire la costul de achiziție și formarea prețului de vânzare.

 

Costul de achiziție la produsele petroliere este determinat de costul de import, taxele și impozitele aferente devămării produselor, precum și costurile de transport legate de livrarea pe teritoriul Republicii Moldova.

 

În acest context, conform Legii privind piața produselor petroliere, precum și metodologiei de calcul aplicate de ANRE la determinarea costurilor reglementate atribuite exclusiv segmentului produselor petroliere, ultima modificare a prețului de vânzare cu amănuntul din 28 aprilie 2021 include următoarele componente financiare:

 

Cu această ocazie, ne exprimam deschiderea de a prezenta persoanelor competente, inclusiv reprezentanților mass media, politicienilor și altor persoane publice interesate, informațiile financiare detaliate, documente confirmative și alte informații legate de acest calcul. Informațiile și materialele aferente, pot fi solicitate la sediul Bemol Retail SRL, situat pe adresa: Municipiul Chișinău, str. Moara Roșie 5/1.

De asemenea, în orice moment ne puteți contacta, apelând linia telefonică directa 14-009 sau prin intermediul adresei electronice: info@bemol.md.

Pune o întrebare
Eroare!
Eroare!
Eroare!
  • Client corporativ
  • Persoană fizică
Mulțumesc că ai fost cu noi!