Compania BEMOL anunța crearea Consiliului Directorilor

06 noiembrie, 2020

Prin Decizia sa din 23.10.2020, fondatorul Companiei BEMOL Retail a decis crearea Consiliului Directorilor.
Această decizie vine drept urmare a intenției de a consolida performanțele actuale ale Companiei, dar și de a asigura creșterea și dezvoltarea acesteia, eficientizând toate procesele.
In calitate de membri ai Consiliului au fost invitați Domnii: Chiril Gaburici - ales ulterior în calitate de Președinte al Consiliului, Rafiq Aliyev, Dumitru Tira, Dumitru Pulbere și Carlo Arturo Garuzzo.

Obiectivele și rolul Consiliului creat constau in implicarea activa în formularea de strategii vitale pentru Companie precum fuziuni, achiziții, extindere, diversificare, evaluarea strategiei și performanței corporative, consiliere, direcționare a managementului executiv în formularea și implementarea strategiilor de dezvoltare.

La fel, Consiliul va fi responsabil și de aprobarea strategiilor de responsabilitate socială și corporativa, bugetelor, planurilor și politicilor corporative, precum și de asigurarea faptului că Compania are implementată o structură adecvată de guvernanță corporativă, în special menținerea acesteia la cele mai înalte standarde etice.

Crearea Consiliului are ca scop și creșterea capacității de a distribui pe piață produse și servicii moderne și inovative la prețuri competitive, dar și promovarea valorilor unei activități social responsabile, menite sa asigure protecția mediului înconjurator, promovarea de soluții ecologiste in domeniul vizat, implementarea de tehnologii nepoluante, etc.

 

BEMOL este una din cele mai mari rețele naționale de stații de alimentare.
Toate stațiile corespund unui standart modern unic, care presupune: combustibil de calitate, nivel înalt de deservire și concept unicat.
BEMOL oferă Clienților săi combustibilul revoluționar de înaltă calitate EVOX, care asigura o economie pînă la 6%.
Furnizarea serviciilor de alimentare a electromobilelor prin stații de încărcare asigura spațiu pentru alimentarea tuturor tipurilor de transport.
7 stații sunt dotate cu containere specializate pentru colectarea deșeurilor electronice.
In mai mult de jumătate din stațiile BEMOL sub brand-ul Naringi este implementat formatul de mini-cafenea urbană.

Contacte:
Linia fierbinte: 14 009
Recepție: (022) 89 59 02
Email: info@bemol.md
Web: www.bemol.md

 

Pune o întrebare
Eroare!
Eroare!
Eroare!
  • Client corporativ
  • Persoană fizică
Mulțumesc că ai fost cu noi!