Servicii suplimentare

Confortul dvs. este prioritatea noastră. De aceea, la benzinăriile Bemol sunt disponibile o mulțime de servicii suplimentare pentru a face alimentarea mașinii mai ușoară și mai plăcută. O cafea, o gustare, verificarea rețelelor de socializare, cumpărarea celor necesare pentru mașina dvs. și plata serviciilor fără numerar - toate acestea se pot face în timp vă alimentați cu combustibil de calitate înaltă.

Market

În magazinele benzinăriei Bemol veți găsi tot ce aveți nevoie la drum și nu contează dacă benzinaria se află în centrul orașului sau în puncte mai îndepărtate.

Cafenea

Cafeaua naturală și produsele de patiserie mereu proaspete oferite de lanțul cafenelei Naringi, vor fi pe gustul și celor mai mari gurmanzi.

Cafea

La oricare benzinărie Bemol, aveți posibilitatea să cumpărați o ceașcă de cafea fierbinte și aromată pentru a vă continua drumul cu mai multă energie.

Terminale de plată și bancomat

La benzinăriile Bemol, puteți retrage numerar sau suplini contul telefonului mobil în orice moment convenabil.

Plăți fără numerar

Pentru confortul dumneavoastră, un transfer bancar simplu și sigur este disponibil la toate benzinăriile Bemol.

E100

Bemol este membrul programului E100, un serviciu profesional pentru tranzacții fără numerar pentru companiile de transport și logistică.

Parcare

O parcare convenabilă și spațioasă este disponibilă pentru toți clienții, care decid să rămână mai mult cu noi.

Wi-Fi

În prezent, nu ne putem imagina viața fără internet, de aceea în fiecare benzinărie Bemol este disponibil acces gratuit la Wi-fi.

WC

Toate benzinăriile Bemol sunt echipate cu toalete bine echipate, curate, pe care le puteți utiliza gratuit.

Pune o întrebare
Eroare!
Eroare!
Eroare!
  • Client corporativ
  • Persoană fizică
Mulțumesc că ai fost cu noi!